Az ijesztő tények arról, miért hívják akkugyarmatosításnak a hazánkban zajló jelenlegi folyamatot – videó

Megosztás

A tényekkel nehéz vitatkozni. Bár a Fidesz mindenáron megpróbálja, nagyon sok embernél sikerrel is jár. Most megnézhetünk egy videót arról, mik is azok a rémisztő dolgok, amit tudnunk kell az akkugyarmatosításról. Ezek olyan tények, amiket a Fidesz-kormány tudatosan elhallgat előlünk.

A nagyobb részét egy az egyben elhallgatja, a többit pedig bagatellizálja és úgy állítja be az akkumulátorgyártást, illetve feldolgozást, mintha az egy környezetkímélő, ránk nézve veszélytelen dolog lenne, pedig ennek éppen az ellenkezője igaz. Elég, ha abba az egy dologba józan ésszel belegondolunk, ha annyira kockázatmentes az eljárás, miért telepíti az összes akkumulátorgyár hazájától messzire, külföldre az üzemeit és az egész gyártási és feldolgozási folyamatot? Ez nem véletlen.

Az LMP ismét meghúzta a vészharangot és próbálja figyelmeztetni a lakosságot, illetve azokat, akiknek még nem nyílt ki a szemük, mi is zajlik a szemünk láttára jelenleg Magyarországon.

“Nem tudod, hogy miért hibás az a kormányzati szándék, ami Magyarországot “akkumulátor-nagyhatalommá” tenné?
Nézd meg a videót és megtudhatod, hogy miért nem engedhetjük az ország akkugyarmatosítását” – írta a párt a videóhoz.

Mindenki eldöntheti, hogy ezek tudatában is támogatja-e, hogy teleszórja a Fidesz-kormány Magyarországot egy seregnyi akkugyárral. Csak nehogy késő legyen meggondolni magunkat.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek